martes, 10 de mayo de 2011

La cultura es vida.


La cultura es vida. La cultura ens ensenya, ens dona coneixement i ens mostra el camí a seguir a la vida. El PSPV-PSOE BETXÍ creu en la cultura. No entenem com membres del PP defensen que la cultura es cara, ni pensem tampoc com altres partits que hi han ‘cultures nostres’ i cultures d’altres. La cultura no es partidista, no es una despesa perquè es una inversió. No es d’un lloc, no te amo ni senyor,  la cultura es universal, i sobretot, es de tots i per a tots. Betxí mereix guanyar-se un lloc a la cultura, i mereix un esforç per que la cultura arriba a tots. Però no qualsevol tipus d’activitats deuen ser considerades cultura. Per això:

Dotarem al municipi d’una activitat cultural rica i variada.


·        Integrarem el auditori en el circuit cafè teatre.
·        Impulsarem la col·laboració amb altres municipis veïns per tal de dur obres de renom i compartir despeses de contractació.
·        Buscarem la inversió necessària per tal de recuperar el palau per a l’ús del poble, mitjançant el ‘1% cultural’ i fons europeus.
·        Crearem una sala d’exposicions per tal de poder donar servei a la ciutadania a la casa de la Cultura.
·        Millorarem la funcionalitat de la Biblioteca per a que els nostres veïns puguen reunir-se en grup i realitzar treballs.
·        Instaurarem , de manera definitiva, la gala municipal de l’esport , cultura i associacions on farem un reconeixement del treball anual de les persones i entitats.   
·        Organitzarem amb col·laboració amb l’escola i el Institut un circuit de certàmens artístics i exposicions de les obres, encaminats a la participació dels alumnes.

Perquè guanye Betxí,

Vota PSPV-PSOE

1 comentario:

  1. Deberías decir algo, sobre comose interpreta desde el PSOE los resultados, lo de los pactos, etc.

    ResponderEliminar