martes, 22 de marzo de 2011

UN ALTRE BETXI ES POSSIBLE

Un altre camí és possible, el de tornar a tenir un govern eficaç i solvent que pague les seues factures. Nosaltres proposem sanejament, tornar a ser un govern eficaç i una reforma administrativa forta perquè l'ajuntament torne a ser solvent i pague les seues factures. No volem que els comerços, les empreses del nostre poble tinguen problemes perque l'administracio mes propera al ciutadans, que es l'ajuntament, no fa el que te que fer, pagar quan toca.

3 comentarios:

  1. que va la lletra cara? x que propostes poqués en feu, aço pareix un twiter més que un bloc.

    ResponderEliminar
  2. dos messos de les eleccions i cap proposta, tots els partits son iguals... cortines de fum i no diuen res de res

    ResponderEliminar
  3. Després de les de declaracions de Camps i Fabra als mitjans de comunicació després de l'anunci del President del govern Espanyol de que no es presentará a les properes eleccions per encapçalar el proper govern d'Espanya, podem conclure el que dia a dia, demostren eixos individus,que no és altra cosa que el menyspreu cap al respecte a les persones que pensen distints que ells o que no els fan l'ola.
    El senyor Fabra té una facilitat impresionant per acabar amb l'atur en Espanya, ací a Betxí ho a demostrat. Es carrega a l'Alcalde que està intentant posar seny al desgarbell econòmic a l'Ajuntament i com es queda a l'atur l'anomena Asesor de la Diputació. Eixe Sr Fabra que predica l'austeritat amb diners públics, que no són d'ell acalla la boca de l'exalcalde.
    O el sr Camps que tenin competències la Generaliat en totes les matèries s'espolsa totes les responsabilitats en matèria agrària, en matèria industrial,en matèria de l'atur, en matèria de sanitat, portant a totes les empreses que li suministren a la ruïna.
    Això és indignant. No tenen el perfil ni de persones, més bé de "alimañes".

    ResponderEliminar