martes, 28 de diciembre de 2010

HIPOTECANT EL FUTUR

En primer lloc aprofitar aquesta tribuna per agrair les opinions vesades en anteriors entrades. Dins de la llibertat que tant ens ha costat aconseguir a aquest país, esta també la llibertat d’opinió. Encara que no estic d’acord amb algunes de les postures expressades en els vostres comentaris, entenc que sempre que es fasa amb educació i sense faltar a ningú es positiva qualsevol tipus de discussió, fins i tot si se’n va de la temàtica de l’entrada principal. No obstant, us agrairia que mantinguéreu el respecte a les altres opinions i expressareu les vostres amb educació, ja que tots som per davant de tot persones, pensem el que pensem, i volem el be del nostre poble.
Com tots sabeu, d’ací poc entrarem a 2011, un any important, on entre altres coses elegirem els postres representants locals a finals del mes de maig. Com a cada quatre anys, es mante la alternança democràtica. No obstant, pareix ser que els que van ser elegits com a governants a les ultimes eleccions s’han adonat en els últims mesos del fet que hi ha eleccions al maig, i han accelerat.
Jo no se si durant els últims anys no han pogut efectuar el quantiós nombre de actuacions que estan realitzant actualment al poble per falta de iniciativa, o be simplement les han aguardat per a quan millor redit electoral els proporciones, de manera irresponsable. Però tinc una sospita, no es que seguin tant maquiavèl·lics com per a escalonar les seues actuacions de manera partidista. Si així fos, ja seria un acte greu, però no tant com si aquestes actuacions fossin un producte de les preses per justificar-se davant el electorat.
Totes i cada una de les actuacions que estem vivint en els últims mesos, pareixen precipitades. No tenen la pinta de ser actuacions producte de la reflexió, si no solucions improvisades a moltes problemàtiques acumulades durant molt de temps. I es per aplaudir el que aquestes solucions arriben. Però la precipitació no proporciona bones actuacions, i moltes de les que estan duent a terme en aquest temps son verdaderes ‘xapuces’ que costaran mes d’arreglar que de fer ara, però costaran dos vegades.
No es prou greu això, si no que amb aquestes actuacions, estan endeutant encara mes el poble.  Les actuacions actuals ens consten als betxinencs no pocs diners, i damunt el refer, desfer o canviar moltes d’aquestes actuacions precipitades ens costaran molts més diners. I tal i com estan les coses hui en dia, no estem com per a tirar els diners. No volem mes gestors irresponsables, no volem que hipotequen el futur dels nous mandataris amb les seues preses o interessos. Que siguin responsables, i no gasten pensant només en guanyar uns pocs vots. No estic dient-los que no governen, es la seua obligació, si no que pensen be com estan governant, i no generen al futur govern, manen ells, siguem nosaltres, o mane qui vulguen els betxinencs que mane, un deute major del que ja hi ha. Que pensen al futur del nostre poble i no ens hipotequen mes, ja ho han fet prou.

24 comentarios:

  1. ¿Cual es tu programa electoral?

    ResponderEliminar
  2. i que tenen que fer no governar? aixo voldrieu, si vau perdre les eleccions fa 4 anys per algo serie, si es guanya es per a 4 anys listos

    ResponderEliminar
  3. eso tendria que hacer zapatones, recojer e irse a casa, que ya nos ha traido bastante de mierda el y todos los socialistas el pais de rojos rumanos y moros !Viva España! ¡Una, grande y Libre!

    ResponderEliminar
  4. Es que aqui hay que diferenciar dos cosas.
    Como se gestiona a nivel Estatal donde PSOE es un cancer para España
    Y a nivel local, donde cuenta más el espiritu de la persona que el nombre del partido.
    Por eso digo que el PSOE este donde este, tiene un lastre con Zapatero y muy grande.
    Y que conste que yo soy de Derechas

    ResponderEliminar
  5. si zp es un lastre, no quiero pensar que son fabra para castellon, o mariapilar para betxi...

    ResponderEliminar
  6. Els comentaris dels del PP en este blog sempre s'obliden de Fabra i de Camps en el dineral que mos costen. Parlem del poble. Calia allargar les ceres de l'avinguda. Ara que estem en la mes absuluta ruina, ara ixes son les nostres prioritats.

    ResponderEliminar
  7. En la vila de Betxí, a 30 de desembre de 2010, vist el següent ORDRE DEL DIA dels assumptes a tractar pel Ple de l’Ajuntament, en la sessió extraordinària a celebrar el dilluns, dia 10 de gener de 2011, he resolt aprovar-los en tots els seus termes.
    ORDRE DEL DIA
    Únic.- Presa de raó de la renúncia al càrrec d’alcalde del Sr. Manuel Blasco Balaguer.
    Així mateix, convoque en forma legal als senyors i senyores regidors/es membres integrants del Ple de la Corporació a la sessió extraordinària, a celebrar a les 20.00 hores del citat dia.

    ResponderEliminar
  8. Com sempre, la gent del PP l'unica manera de defensar el que es imposible es atacar sense
    mes ni mes. Sembla que están esperant cualsevol intervenció per bramar. Poden demanar el programa electoral de manera que puga eixir la Sra.Mª Pilar i dir com sempre que aixó ja está previst, que justament ahir ho va manar fer, que tot está en les seues previsions, etc...
    ZP el anticristo, pues que vinga el Guerrero del Antifaz a salvamos. Efectivament cada 4 anys hi han eleccions, Sr.Rajoy. El Sr.Fabra es un crack, se riu de tots inclosos els seus votants i el Sr.Camps i "sus amiguitos del alma que les quiere un huevo" seguin manipulan la tele amb informacions tendencioses, etc .... açó es el que hi ha i açó es el que volem cada 4 anys, res que objetar.
    Dicho esto, el que ens ocupa i preocupa politicament al nostre nivell es el tema local, amb unes despeses últimes a la desesperada, un canvi d'alcalde manat pel Sr.Fabra, y una futura alcaldesa responsable de totes totes de la nefasta gestió económica al poble, amb uns index d'endeutament increibles i amb perspectives molt negatives quan tingam que començar a tornar els prestecs refinanciats. Mentres tant i segons la gent del PP estamos en los mundos de Yupi.

    ResponderEliminar
  9. Los socialistas, como siempre por la SIN RAZÓN COMO BANDERA.
    Si Fabra es ponzoñoso, Zapatero, Alarte y demás son Letales para la salud.
    Chorizos son todos, desde la A hasta la Z a todos los niveles, pero chorizo por chorizo, prefiero al menos dañino.
    Prefiero a un chorizo que se enrriquezca pero que no perjudique a los demás que un chorizo envenenao, encantador de Serpientes que nos va a dejar 5 millones de parados, contando los parados que trabajan para España y mas de 800000 Españoles mal pasando en Caritas Españolas.
    Si Zapatero y el socialismo es Salud, Viva la Tuberculosis

    ResponderEliminar
  10. Al anónimo anterior ¿Que opinas de la situación en Betxí? ¿Que te parece el endeudamiento de Betxí?¿Que te parece que el Ayuntamiento no pueda pagar ni la luz?¿Que te parece que las inversiones han sido gracias a la crisis?¿Que te parece el cambio de Alcalde?¿Y la traición de su grupo político?¿Y el sueldo de Manolo y Mª Pilar?, etc .... Para sandeces a nivel nacional, regional, puedes escribir en Intereconomía.
    Por cierto, quiere hacer creer el chorizón que todos son de su condición.

    ResponderEliminar
  11. Para el Anonimo de Arriba.
    Te respondo rapido
    La situación de Betxi lamentable como casi todos los pueblos como Onda la Vall etcetc
    Me parece normal que no se pueda pagar la luz, Zapatero ha arruinado España, no hay ni para autonomias, menos para diputaciones y aun menos a nivel local, si eso es hecharle la culpa al Alcalde pues bien.
    La siguiente no la entiendo
    Manolo se ha ido tambien por decision propia
    Traicion no creo simplemente han cesado a uno y ponen a otro
    Opino que pare sueldos los de Bono, Zapatero, Leire y de los que ocupen tambien la alcaldida despues de la proximas eleccion sean rojos o azules
    Si veo Intereconomia, porque dicen la verdad e las cosas y si soy de derechas , porque no hay mas ciego que el que no quiere ver.
    A y Porcierto, si lo de chorizo va por mi decirte que yo al menos el dia del Padre, no tengo problemas con los regalos porque se cual es :)

    ResponderEliminar
  12. Claro, como va vestido de butanero... :)

    ResponderEliminar
  13. Pero por lo menos se quien es, cosa que tu dudo que lo sepas.

    ResponderEliminar
  14. Ea, ea, ea, el facha se cabrea!

    ResponderEliminar
  15. Para el que dice ser de derechas y que todos los políticos roban:

    Dices: "Chorizos son todos, desde la A hasta la Z a todos los niveles, pero chorizo por chorizo, prefiero al menos dañino."

    Entonces, según tu razonamiento, los actuales gobernantes del ayuntamiento de Betxí, son también unos chorizos, pues lo son todos, desde la A hasta la Z a todos los niveles, incluído el nivel local, ¿no? ¿Podrías decir quién ha robado en el ayuntamiento de Betxí? ¿Con nombres y apellidos? ¿O son todos unos chorizos, tanto da que se llamen Manolo, Maria Pilar, Alfred o Maria José?
    ¿Lo serían también los de legislaturas anteriores? ¿Bien sean del PP o del PSOE? ¿Podrías sostener eso en un tribunal?

    ResponderEliminar
  16. Mira, se pot discutir si una gestió ha sigut bona o dolenta, si s'ha administrat bé els diners públics, si s'han fet bones accions o si les obres han sigut òptimes. Però dir que són tots uns lladres crec que és passar-se vint-i-sis pobles. Dir que tots són iguals és molt simplista, i deixa en evidència la capacitat de raonar de qui ho afirma. Com es diu en castellà: "cree el ladrón que todos son de su condición".

    ResponderEliminar
  17. Para el de la nana ea ea
    Si soy fascista , es mas voto siempre a falange Española incluso tengo carnet de militante y que me llames Facha no me supone un insulto si no un honor. jajajajajaja tonto el aba

    ResponderEliminar
  18. En fin me voy, no creo entre mucho más por estos lindes. Ha sido grato un poco de provocación y ver como la gente entra al trapo, eso le da un poquito de vida a esto llamado politica. Me encanta y cada vez más.
    Un saludo no os enfadeis y ducharos que sale economico hasta pronto.

    ResponderEliminar
  19. Pobre xic, quina vida més buida ha de tindre i quin complex d'inferioritat, si per sentir-se millor ha de buscar la provocació.

    ResponderEliminar
  20. SUBDITOS DE BETXI:
    QUE VOS HEU PENSAT? A PARTIR D'ARA SEREU UNA COLONIA DE VILAVELLA, PER AIXO VOS HEM POSAT UNA GOBERNADORA CIVIL PER A QUE VOS CONTROLE.
    VISCA LA VILAVELLA, VISTA SAN SEBASTIA!!!!!!!

    ResponderEliminar
  21. El quid de la cuestión es muy sencillo , hacer un rápido balance de la última legislatura del PP en Betxí , catástrofica en todos los sentidos , si el Ayuntamiento es un enfermo , lo primero que hay que hacer es una diagnosis , si resulta que la enfermedad se llama DESPILFARRO y MALOS GESTORES , el tratamiento es sencillo , austeridad soltando lastre de los gastos fijos del Ayto. , rascarnos los bolsillos via impuestos y los actuales gestores a sus casas que creo no son capaces ni de recitar la tabla de multiplicar del 7 y seguramente a engrosar el lamentable paro , y de estos seguro que no tiene la culpa Zapatero.

    ResponderEliminar
  22. Totalment d'acord amb el darrer comentari.

    ResponderEliminar
  23. yeeehh!!! actualisa, ya, perfavordediossss!!!

    ResponderEliminar
  24. jose manuel soria mesas11 de enero de 2011, 21:53

    k bonito es eskonderse en el anonimato para kritikar....... jejejejeje

    ResponderEliminar