miércoles, 22 de diciembre de 2010

a rey muerto, rey puesto

Un govern responsable. Això pensaven els betxinencs quan fa 8 anys ja van votar, legítimament al PP per ocupar l’alcaldia, i al senyor Manuel Blasco com alcalde. I que ens trobem 8 anys desprès? Pot ser una titella.
Ja fa un any es va especular amb una possible dimissió de l'alcalde, no per causes personals, ni per incompetència, tan sols per problemes interns amb el seu partit. Durant les dos legislatures de govern del PP, teníem la sensació que més que governar el senyor Blasco, era un altra persona la que manava al poble, un poder ocult tal vegada?
Diuen als mentiders que fa un any, el senyor Blasco no va dimitir, en un gest que tal vegada hauria salvat la seua dignitat com alcalde, per una visita inesperada. Una visita promoguda per un poder que tots coneixem, un afortunat poder, o això conten. Tal vegada amb una dimissió i una purga interna el PP de Betxí hauria demostrat que per damunt dels seus interessos personals, o per damunt dels interessos del seu partit, tenien l'interès del poble, del qual tenien la responsabilitat. No va ser així, i una titella es va mantenir al càrrec fins que els interessos del partit necessitaren el seu cap, el cap d’un cadàver polític. Hui, un any desprès d’aquells rumors que van nàixer al voltant de la nostra festa patronal, Sant Antoni, s’han fet realitat. No per interès del poble, ni per necessitat, ni per incompetència o malaltia, tant sols per interessos electorals d’un partit que no vol el bé de tots, sinó el seu i el dels seus líders.
Des d’aquestes línies desitgem tot el millor a la seua vida al nostre ex alcalde, el senyor Manuel Blasco, que va fer el que va poder, o el que li van deixar. No dubtem ni de la seua bona voluntat ni de que els seus benefactors sabran recompensar els seus serveis, legítimament.
Donem la benvinguda a la primera fila a Maria Pilar, qui durant aquestes dues legislatures ha governat amb mà de ferro el poble. Qui durant vuit anys s’ha encarregat de dur els comptes del nostre poble de la manera que tots coneixem. Per fi podrem dir-li el que pensem de la seua gestió, amb el seu nom, i no amb el nom d’un altre. Ja era hora que l'‘alcaldessa’ ocupara el seu càrrec nominalment, encara que esperem que siga només fins el mes de maig, que amb vuit anys hem tingut prou. 

28 comentarios:

  1. la veritat cada vegada me pareix mes fort el que la gent pot inventarse de cara a les eleccions.
    aixo no seu creu ningu.

    ResponderEliminar
  2. Amic, ves fent-te l'ànimo que la cosa és aixina. Manolo ha dimitit, heu va dir ahir Fabra i algú més en el facebook.

    ResponderEliminar
  3. a mi meu van dir el altre dia en el sopar, pero posar a maria pilar de alcaldesa no se jo si s'atreviran a ferlo, ademes, que ja tenen candidat? per que per telefon preguntaven si dionisio o maria pilar o si voldriem que manolo continuara.

    ResponderEliminar
  4. esta gentola del PP nomes vol que els diners del carrec, i tindre contents als peixos grosos com fabra i companyia, i al poble que li donen
    no tenen la cara mes dura per que si no, no podrien besar xikets despres pa la foto

    ResponderEliminar
  5. mira quien seas, que sepas que manolo ha sido el mejor alcalde de toda la historia de betxi, i una de las mejores personas que conozco que faltar a las buenas personas es muy fácil y no creo que los socialistas seais los mejores para hablar de caraduras con todos los que teneis en vuestras filas, empezando por ZP y el alarte ese, que no sabes si cuando mira un chiquillo es para besarle o pensar como le quita el caramelo
    Menos lobos caperucitas, muchas gracias Manolo por todo, y suerte Maria Pilar, la necesitaras con todos estos progres entrando a deguello cuando tienen la culpa de todo, con ellos y su zapatero, todos descalzos

    ResponderEliminar
  6. Pues mira que yo pense que la falta de respecte en l'alacalde la va tindre el PP de Betxí, començant pels seus consejals, el dia de Sant Antoni, en tot el tema dels bocadillos, que va ser un espectacul molt trist el que se va donar eixe dia, en una asociació de BOBO's fantasmal. I tamé en tot el tema de les factures dels bous, els diners negres que va dir el Chopo, factures duplicaes, descontrol en lo economic, etc. I mal que te pese, la culpa de la situació economica de l'ajuntament no es de ZP ni d'Alarte ni de Rajoy ni del papa de Roma. Es de qui ha dut la consejalia d'economia. Es discutible que Manolo Blasco haja sigut el millor alcalde de Betxí (heu sentisc pero heu dubte molt), pero que es una bona persona no ho discutire, el problema ha sigut de la gent de que s'ha rodejat, que han fet un ampastre darrere d'un atre. I ara vorem lo que passa hasta les eleccions.
    Manolo te tota la meua solidaritat i apoyo. El PP ha perdut el meu vot i el de lameua familia.

    ResponderEliminar
  7. Pero esta notícia va en sério? Es veritat que ha dimitit l'alcalde? Si enlloc de ser el dia de la loteria es el dia 28 me pense que es una inocentada. Que fort!! I entonces qui es l'alcalde ara?

    ResponderEliminar
  8. pero aixo va en serio????????????

    ResponderEliminar
  9. el va fulminar fabra en la mirada i li va guinyar l'ullet a Maria Pilar

    ResponderEliminar
  10. T'has enganyat de títol: hauria d'haver sigut "A rey muerto, rey TUERTO"

    ResponderEliminar
  11. En el sopar de anit, Fabra el va acomiadar com alcalde explicant per que se'n anava i va felicitar Maria Pilar. Al Facebook gent pròxima a Maria Pilar es felicitava del nomenament. Els treballadors del ajuntament han sigut informats ja que el dia 30 ja no serà alcalde el senyor Blasco. A mes, als mentiders del poble ja fa una setmana que es corre el rumor d’aquesta decisió. La dimissió encara no es efectiva, però ho serà pròximament.

    ResponderEliminar
  12. No se yo, he hecho un pequeño escrutinio entre personas del pueblo, y no ven con buenos Ojos a Maria Pilar, dicen que es demasiado dura, yo no la conozco personalmente, pero si eso es asi, no creo que la mano dura sea bueno para gobernar. Lo que crea es enemigos. Yo espero que sea quien sea lo haga bien independientemente de colores politicos

    ResponderEliminar
  13. "Pa cagar-se i no torcar-se", perdoneu l'expressió, però la noticia a segut com una jarra d'aigua freda. Estan tant fins al coll de porqueria que no saben que fer per poder respirar.......encara així, no crec que Maria Pilar siga l'oxigen que necessiten......i mentre el poble, ofegat amb els deutes per la mala gestió del PP, amb titelles o sense.

    ResponderEliminar
  14. que barbaritat! anim Mª Jose, amb un poc de sort i amb un poc de cordura en maig les coses canviaran a millor!

    ResponderEliminar
  15. faran bocadillos este any a sant antoni encara que no puguen pagalos o lo dels bocadillos va ser una excusa pa carregarse a manolo. En definitiva Fabra ha posat ja a Maria Pilar

    ResponderEliminar
  16. Ahir era el que havia sentit, hui ja puc confirmar-ho.
    El proper 30 de desembre, Manuel Blasco presentarà la seua renúncia i a partir del 1 de Gener, Mª Pilar serà alcaldessa en funcions fins que és realitze el ple de nomenament del nou alcalde o alcaldessa.

    ResponderEliminar
  17. Aquest any si.
    A Sant Antoni hi hauran bocadillos.

    ResponderEliminar
  18. Poco va cambiar el rumbo del Ayuntamiento porque van a ser los mismos perros con distintos cargos del PP , pero si las riendas las va a coger la Sra Mª Pilar Martinez y el Sr. Dionisio Farinós , yo creo que vales más tomar las decisiones a partir de ahora a la carta más alta. Que el padrecito nos coja a todos confesados y con los bolsillos cosidos.

    ResponderEliminar
  19. la sra Maria Pilar y el señor Dionisio ya tenian las riendas, que no nos engañen, todo lo malo que hay ya es obra suya!!!

    ResponderEliminar
  20. Espere que en el ple, Manolo done les oportunes explicacions sense donar tantes voltes i repetin les coses com acostuma a fer-ho. Que diga si es decisió propia o l'han obligat a dimitir. Crec que será l'ultima oportunitat d'exir dignament de l'Ajuntament i posiblement del poble.

    ResponderEliminar
  21. las explicaciones que dará ya las sabemos todos, es lo que siempre nos dicen, asuntos personales o familiares o algo por el estilo. Manolo sal con dignidad y dinos la verdad y la mierda que hay ahí, porque esto huele a mierda. Saludos.

    ResponderEliminar
  22. Esto que está pasando es lo más parecido al transfuguismo que se peda ver. El pueblo votó, para bien o para mal, a Manolo, y Fabra ni nadie es quien para cambiar al alcalde de Betxí. Aquí lo que hay es mucha ambición personal por parte de unos pocos en contra de los deseos de la mayoría del pueblo.

    ResponderEliminar
  23. Todo esto son envidias y malas artes.
    Si los Españoles votamos a nivel local quien queremos que nos represente durante 4 años y despues se lo cargan, eso no es democracia es dictadura. Nos engañan como a peleles sean rojos morados o azules.
    Las envidias personales han hecho mucho mal en este pueblo , lo utlimo es que ya no se van a realizar obras musicales, que ya tenian algo de cache y estaban dando a Betxi un poco de nombre y ilusion a los mas jovenes y por cuatro desgraciados todo por los aires.
    La envidia ha hecho en este pueblo tanto o mas mal que el hambre

    ResponderEliminar
  24. Entenc que per lo dels musicals te referixes a les actuacions dels alumnes del institut, pero no entenc aixo de la envidia; Nos ho pots explicar?

    ResponderEliminar
  25. Pues que me han llegado vientos, de que habia mal rollito entre los organizadores de los musicales que me parece que se tiraban unos a otros piedras. Lo que denota cierta envidia o querer posicionarse más alto que los demas.
    A eso me referia

    ResponderEliminar
  26. I què te a vore aixo amb lo de l'alcalde i la seua dimisio???

    ResponderEliminar
  27. M'han dit que el passat 16 de desembre Alfred , es va reunir amb empresaris locals , per explicar la situació econòmica de l'Ajuntament , així com polsar l'opinió del empresariat betxinenc , no ha transcendit quin és el seu projecte . com sempre en el Bloc i en particular en Alfred , més façana que contingut , però preocupa a part de l'electorat socialiste que parle saber quins moviments s'estàn fent de cara a les properes eleccions . És palpa que falta algo de presencia als colectius i a la gent de apeu. Com ho veus Mª José ?

    ResponderEliminar