viernes, 21 de enero de 2011

CANDIDATA A L'ALCALDIA DE BETXI

Gràcies, als company i companyes del Partit Socialista de Betxí.
Només açò puc dir després de la confirmació de que quatre anys de treball, d'esforç i de sacrifici no han estat de bades. Han estat emprats en la defensa dels ideals de tots els meus companys.
Hui, quatre anys després els meus companys, els meus amics, la família socialista ha tornat a confiar en mi, a decidir que encapçale la candidatura l’Ajuntament de Betxí. No es tracta de la culminació d'una cursa, ni el punt de sortida, tan sols la confirmació d’una feina de quatre anys. Una feina duta a terme en la representació no tant sols del grup socialista, o del PSPV-PSOE de Betxí, sinó de tots els votants que van decidir que el nostre projecte era el necessari per al nostre poble.
Quatre anys han passat des que l'assemblea em va designar alcaldable, i quatre anys desprès, em torna a assignar la tasca d’encapçalar un projecte. Un projecte que va començar ja fa molt de temps, abans inclús de les anteriors eleccions, i que no culminarà a la pròxima cita a les urnes, sinó que continuarà mentre tinguem vida, perquè el futur és una lluita constant al present.
En aquesta lluita molts han sigut els acompanyants que ens han fet més grata la tasca, gràcies al seu esforç, als seus coneixements i a la seua dedicació. No és una feina fàcil. Molts, a més, han fet aquesta tasca a l’ombra, o sense el reconeixement que haurien de tenir. A tots només puc donar-los les més sinceres gràcies. Aquesta travesia no hauria sigut possible sense ells.
Prompte, en unes setmanes, donarem a  conèixer qui ens acompanyaran a la llista. Gent preparada, il·lusionada, sava nova per a un temps nou que ens toca viure. Gent que seguirà la tasca dels seus predecessors, i aportarà el seu punt de vista i el seu esforç, amb totes les conseqüències. És dur quan tens tant on escollir haver de decidir un nom per altre, però açò també és tasca per un governant, elegir.
Però la feina de tots és important. Com a un exèrcit, des del soldat que encapçala la avantguarda fins al cuiner que prepara el menjar, o el ferrer que manté preparades les armes, tots guanyen amb la victòria, tots perden amb la derrota, tots busquen la glòria. Però no som un exèrcit, som socialistes. Les nostres armes són les nostres idees; el nostre aliment, la il·lusió de la nostra gent; la nostra glòria, la nostra victòria, serà aconseguir que el nostre poble, que la nostra gent, tinga un futur millor. Un futur molt millor del que deixa veure els negres núvols acumulats pels actuals gestors i la seua tasca. Tots units, en el lloc que ocupem, en el punt on ens trobem, amb el que puga’m ajudar, tots som importants per canviar-lo.
Ara ens enfrontem a la recta final d’una etapa, una etapa que culminarà el pròxim 22 de maig. Ara és quan més junts hem de caminar, per demostrar la nostra força, i per impulsar amb la nostra dedicació i el nostre sacrifici la nostra idea i el nostre projecte del que deu ser el poble. És el moment d'agafar el passat, curar els mals acumulats, i guanyar el futur del nostre poble.
Maria José Montolio
Candidata a l'Alcaldia de Betxi

27 comentarios:

  1. tots els socialistes no estem en tu

    ResponderEliminar
  2. amunt el psoe anims maria jose les meus previsions son el pp 6 pspv 5/4 bloc 2/3.
    no deixeu que alfred acapare la juventud és un contacontes.
    encara que no eres la candidata perfecta betxi necesita un canvi. Endavant encara que siga cedent l'alcadit a l' encatador de seps. Per que ell vol ser proto no vol el canvi. un betxinenc desorientat.
    espere que contestes a aquest comentati
    salutacion i sort com diuen tu suerte será la nuestra

    ResponderEliminar
  3. amunt el psoe anims maria jose les meus previsions son el pp 6 pspv 5/4 bloc 2/3.
    no deixeu que alfred acapare la juventud és un contacontes.
    encara que no eres la candidata perfecta betxi necesita un canvi. Endavant encara que siga cedent l'alcadit a l' encatador de serps. Per que ell vol ser el poder no vol el canvi. un betxinenc desorientat.
    espere que contestes a aquest comentari
    salutacions i sort com diuen tu suerte será la nuestra
    pd comentari corregit

    el poble no vol a ninguna alcaldessa impossada per ningun tort mafiós

    força soe força felipe, manolo peirats, enrique navarro, gozalbo, vicent gil, margall, joan lerma, solsona i tanta gent que ens fa sentir orgullosos de ser socialistes.
    A més tenim que donar força a gent com Calles, a castelló, a Salvador, a Onda, a Carmina en almassora i a més gent com benlloch a vila-real monferrer a borriana, a la vall d'uxó a la nostra benvolguda antonia garcia, i més gent que treballa dia a dia per millorar els nostres pobles i la nostra xicoteta però bonica provincia de Castelló.

    Repeteix maria josé hi ha que treballar més. Quasi segur tens els el meu vot però tens que guayarte que no hem quede a casa.

    salutacions

    ResponderEliminar
  4. NOTICIA EN DIARI LEVANTE 21-01-2011
    A principios de la semana pasada, Manuel Blasco(PP) dejó la alcaldía de Betxí alegando motivos personales. «He formado una familia y vivo en otro pueblo. La implicación debe ser máxima y yo no la alcanzo», fueron algunas de las justificaciones del primer edil en su emotiva despedida.
    Ayer, apenas nueve días después de que Blasco cediera la vara de mando, el Boletín Oficial de la Provincia (BOP) publicó el nombramiento de Blasco como nuevo cargo de confianza de la diputación. Pero hay que recordar que la orden se firmó el 11 de enero, osea, 24 horas después de su renuncia a la alcaldía.
    Llama la atención el poco tiempo transcurrido entre la dimisión del ex alcalde de Betxí y su colocación en la diputación, en la que engordará aún más la amplia nómina de cargos eventuales. El ex primer edil de Betxí ejercerá la función de asesor del presidente Carlos Fabra, a jornada completa. Tendrá un sueldo base correspondiente al grupo D, pero con un complemento específico anual de 29.222 euros. Cobrará, por tanto, más de 33.000 euros.

    ResponderEliminar
  5. anim m jose ,tens que ser un poc mes agresiva(es un dir),el pp no traura ni de conya la majoria absoluta estes eleccions(yo pronostique 5 o 6)hiha molt de desconten en el poble ,a el bloc (3 segurs i molt probable 4) se estan menejan be.i el psoe ( 4 segurs i probable 5),es a dir que teniu que treballar molt dur estos mesos,i les posibilitats seran moltes,menejeu be les cartes i a tindre sort,endavant m jose

    ResponderEliminar
  6. Moltes gracies a tots i a totes per els vostres anims
    Desde açi vos demane a tots i a totes la vostra col.laboracio, la vostra ajuda per a intentar canviar les coses. I per aixo necessitem una majoria important, un ampla majoria per a poder aplicar el nostre programa, les nostres idees i construir un gran poble, un gran Betxi.Se que amb tots vosaltres sera possible.
    Jo em compromet a deixar-me la pell tant en la campanya electoral com despres, si em doneu la vostra confiança, sent alcaldessa de Betxi

    ResponderEliminar
  7. el meu vot si que el tindras i mira que en les anterios eleccions vaig votar a esquerra unida,anim i sort

    ResponderEliminar
  8. Felicitats Mª José , crèc que estos 4 anys tant servit de molt , perquè en política com en tot s'apren tant o més quan es guanya com quan es perd , ara bé el moment de fer un gran equip , però sobretot renovat i amb il.lusió , sols així n'hi hauràn possibilitats de tombar al PP , a treballar i endavant. Saps que contes amb el recolçament ple i sincer de tots el teus companys. I Betxí clama un canvi. Una forta abraçada . J. JOAN SIMARRO

    ResponderEliminar
  9. que callat seu tenia Baletes lo de ser asesor de fabra, per aixo tanta insistencia en pagar els 8000 o 9000 euros de la correguda de bous de la diputacio, pa que no se enfadara en gran jefe. espere que contestes a este desatino

    ResponderEliminar
  10. El Síndic insta a nueve ayuntamientos de Castelló a rendir sus cuentas públicas
    El pasado mes de marzo la Sindicatura ya advirtió de que se estaba produciendo un incumplimiento muy grave

    LEVANTE DE CASTELLÓ CASTELLÓ
    La Sindicatura de Comptes ha instado a los 129 ayuntamientos de la Comunitat Valenciana que aun no lo han hecho a presentar sus cuentas de 2009 ante esta institución, que mantiene en su Plan Anual de Actuación 2011 el objetivo de fomentar la rendición de cuentas de las entidades locales. Entre ellos se encuentran municipios como Atzeneta del Maestrat, Betxí, Borriol, Catí, Chóvar, Navajas, Nules, Sant Mateu o Vilafamés.
    Que vos pareix la responsable economica de l'ajuntament

    ResponderEliminar
  11. EL MEDITERRANEO:

    El PSOE critica el cargo del exalcalde en la Diputación

    La vicesecretaria general provincial del PSPV-PSOE de Castellón, María José Salvador, aseguró ayer que “si Carlos Fabra quiere colocar a más amigos en la administración pública que los pague de su bolsillo y que no seamos los ciudadanos”. Así lo manifestó tras el anuncio de que el exalcalde de Betxí, Manuel Blasco, cubrirá la plaza vacante como asesor del presidente de la Diputación que ha dejado Carlos Murria en la institución.

    La también diputada autonómica insistió en que “Fabra podría pagarlo perfectamente de su dinero”. Salvador dijo que “en vez de aprovechar esa plaza para reducir el gasto público, teniendo en cuenta la indecencia política que supone mantener a casi 40 asesores, en lo único que ha pensado el PP es volver a colocar a dedo a un nuevo cargo con un sueldo elevado”. Blasco dejó la alcaldía el 10 de enero y, justo un día después, fue nombrado asesor. En su puesto está ahora María Pilar Martínez. H

    ResponderEliminar
  12. jose manuel soria mesas22 de enero de 2011, 11:20

    anim Maria José tens tot el meu recolçament.... i endavant ;-)

    ResponderEliminar
  13. ayyy!!! baletes que promte as trobat feina,yo porte mes de 6 messos tiran curriculums i res de res,sera la sort que tenen alguns!!!espere que el poble obriga els ulls i tire a estos peperos de una vegada

    ResponderEliminar
  14. No vos enganyeu, baletes sempre ha tingut feina, ell era alcalde 'a temps parcial' i la feina de ara es 'a temps parcial', aixina que...mes morro encara!!!!

    ResponderEliminar
  15. Heu sentit a Rajoy este matí. diu que austeridad i control del gasto que les cuesta mucho a los ciudadanos pagar. No s'ha fet roig, la mateixa setmana que fabra fitxava un altre assessor. Tene la cara de dir lo que volen i fer lo que els dona la gana. A Valencia els mes endeutats d'Espanya, a Castelló una Diputació que funciona d'oficina d'entxufes i a Betxí no podem pagar ni la llum. Pero Rajoy diu que ells son austeros i gestionan bien.Ah! i el clavari major esmorssant dret a la barra de sant Antoni, per què no tenien ni una tauleta.

    ResponderEliminar
  16. també dia Rajoy que no s'han de pujar els impostos i aci en Betxi no para pujar cada any la contribucio de la casa, les basures, el coche i tot lo demes. Com volen gobernar Espanya si a un poble com Betxi l'han arruinat?

    ResponderEliminar
  17. Está claro que la Judas ha sido la otra, pero ya sabemos quien se ha llevado las treinta monedas de plata. ¿Austeridad, ahorro? Poca vergüenza es lo que tienen.
    Por sus frutos los conoceréis, quiénes son los falsos profetas (Evangelio de San Mateo).

    ResponderEliminar
  18. mª jose controla que el ajuntament contrate empreses de Betxi i no de fora que les empreses i els autonomos de Betxi heu estem pasan mal i ara diuen als bars que se contrataran empreses i autonomos de villavella. controlau per favor que la crisis mos esta aufegan

    ResponderEliminar
  19. anim mª jose el poble de BETXI esta en tu

    ResponderEliminar
  20. diu rajoy que hay que quitar los privilegios de las pagas de los diputados,(i fa un mes se va votar aixo justament al congres,per una mocio de upyd,i el pp va votar encontra,es que tenen cara .i la gent no se dona compte

    ResponderEliminar
  21. SAP AQUELL QUE HI DIU.....hay que ahorar i que no hayan despilfarros....i justament a on ells governen es a on mes deute ia(ajt madrid,generalidad pepera de camps,i ajt de betxi.................)

    ResponderEliminar
  22. molts ajuntaments estan publicant els bens i deudes dels consejals i no he vist que pose res en la web del ajuntament de Betxi. perque no sha publica? Nia algu que no vol que sesapiga? o que?

    ResponderEliminar
  23. jose manuel soria mesas25 de enero de 2011, 9:35

    el el boletin oficial de la provincia... ha salido publicado o saldra en estos dias, la declaración de bienes de todos los concejales del ayuntamiento... pero no estaria mal que el propio ayuntamiento la publicase tambien, para asi poder disipar alguna duda... y ver los sueldos que todos tienen, incluyendo el nuevo del ex alcade ... jejejeje. Saludos.

    ResponderEliminar
  24. Actualitza'l ja, xica.

    ResponderEliminar
  25. Quina sed de noticies. Aquesta vesprada hi ha ple extraordinari, on van a ficar-se sou la alcaldessa i algú mes, hi ha modificació de delegacions, "hasta aqui puedo contar.........". Quan finalitzem el ple vos informe de tot

    ResponderEliminar
  26. Per als betxinencs i betxinenques de bon cor:

    http://www.youtube.com/watch?v=aX4eZ1fpYwA&feature=related

    ResponderEliminar
  27. No soc partidaria de contestar a anonims al meu blog, no per res, però m'agrada saber en qui estic parlant. Si algú vol ficar-se en contacte amb mi, estic a la seua disposició al meu correu. Però no he pogut pasar per alt aquest, disculpeu-me. Gracies per aquesta aportació, es una de les meues cançons preferides, es mes als meus xiquets els la cante per anar a dormir. Gracies de nou, aquesta nit m'has fet una mica mes feliç.

    ResponderEliminar