viernes, 18 de febrero de 2011

Volem TV-3!!!

Lamentable. Un govern que es diu demócrata, que viu al País Valencià i que deuria ser capdavanter en la defensa de la cultura del País Valencià, obliga a desconnectar a una associació cultural els repetidors que ens duien l’única televisió publica que empra la nostra llengua.
Han estat anys d’amenaces, de multes, de pressions les que finalment han aconseguit que Acció Cultural deixara de donar el senyal de la Televisió de Catalunya per al País Valencià. L’única televisió que dóna a conèixer el nostre idioma, la nostra llengua. L’única, donada l’abstenció de la televisió valenciana, que servia per que no oblidàrem la nostra llengua. Moltes són les injúries que el PP ha llançat contra la unitat lingüística, contra la historia, i contra el més important, la comunicació entre les persones, i el trasllat del coneixement en valencià, o en llengua catalana, el que és el mateix. No cal dir que programes com Millenium, Crakovia, APM, Thalassa... continuaran il·luminant la cultura en la nostra llengua a Internet, on de moment no arriben els poders de Camps ni la seua censura. Censura per que aquestes mesures emprades pel govern de la ‘Generalidad Valenciana’ són similars a aquelles que prenen els dictadors, els règims autoritaris i els dogmàtics per controlar els mitjans de comunicació.
Ja fa anys, des que el PP governa al País Valencià, l’únic que ha fet el govern autonòmic per la llengua ha estat intentar eliminar-la de la televisió i de la societat. Només cal veure com els programes, noticiaris, pel·lícules de l’anomenada televisió pública valenciana obvien l’ús de la nostra llengua. A més, la programació ha viscut una davallada en la qualitat amb continguts que t’avergonyien de ser valencià. Motivacions politiques i de control de la informació, favoritisme, caciquisme...a més de rivalitats mal dutes, són els motius principals d’aquesta ofensa contra una part important de la nostra riquesa, la nostra llengua.
Si ni tan sols els politics populars són capaços d’emprar la llengua del territori al que viuen, com volen defensar-la? Si ni tan sols volen reconèixer la grandiositat d’una llengua emprada per Joan Fuster, Joanot Martorell, Ausiàs March, Jacint Verdaguer, Ramon Llull, Josep Pla, Mercè Rodoreda... i tants altres il·lustres personatges o gent del poble. Una llengua viva que te més d’onze milions d’usuaris, i que conviu i deu conviure amb el castellà, perquè un país amb dos llengües és més ric que un amb una sola llengua. I un país amb televisions de qualitat, és més ric que un país amb televisions mesquines i de baixa qualitat. Un país on u pot elegir, amb llibertat, si vol sentir les notícies, o les pel·lícules, en valencià o en castellà. Ens han furtat moltes coses des que governa el  PP al País Valencià, però no deixem que ens furten també la nostra llengua, ni els mitjans que la engrandeixen.
Hui no podrem veure TV3, ni el 33, ni Super3, ni 3-24. Molts dels records i programes que ens han acompanyat durant 25 anys han passat a la història gràcies a l’acció del govern de Camps i del PP. No podem canviar el passat, però sí podem canviar el futur. Lluitem pel futur, i pel País Valencià que volem. Llancem al vent el crit que una vegada ja vàrem llançar, recuperem-lo, perquè està més vigent que mai:

Volem TV-3!!!
Fora Camps de les Institucions Valencianes!!!

47 comentarios:

  1. Me parece perfecto que las desconecten. De vinaroz hacia arriba no es otros pais segun ellos pues nuestra comunidad nuestras reglas.
    Muy bien por quitar TV-3

    ResponderEliminar
  2. El que quiera hablar y vivir como un catalan ya sabe que se pire a cataluña.
    Un saludo

    ResponderEliminar
  3. Lamentable asi os va en la comunidad Valenciana. Vendiendola y tirandola por tierra, vais a consguir los votos que yo os diga, es lo que hay uno recibe lo que da

    ResponderEliminar
  4. tirarla por tierra? dudar de la unidad linguistica si es tirarla por tierra. en mexico, centroamerica y toda sudamerica menos Brasil se habla CASTELLANO, y no por eso viven ni se sienten españoles.

    ¡¡CUANTA IGNORANCIA AL HABLAR DE IDIOMAS!!


    En ILLES BALEARS, CATALUNYA, PAÍS VALENCIÀ, EL ROSELLÓ FRANCÉS, PART D'ITALIA, CORCEGA, ANDORRA...A TOTS AQUETS PAISOS ES PARLA LA MATEIXA LLENGUA, AIXO NI VOL DIR QUE SIGA EL MATEIX PAIS, NI QUE TOTS ESTIGUEN BAIX DOMINI CATALÁ. AQUESTA AFIRMACIÓ NOMES ES FRUIT DE LA IGNORANCIA, ELS INTERESOS DE LA BURGUESIA VALENCIANA AGRICOLA, QUE NO VOLIEN LA INDUSTRIALITZACIO, EL NACIONALISME I EL CONTROL DE LA CAPITAL DAVANT EL TERRITORI.

    Y si se pierde defendiendo la verdad unas elecciones, pues se pierden. Si la gente decide vivir una mentira, igual merece vivirla.

    ¡NO SEAMOS HIPOCRITAS!

    ResponderEliminar
  5. A mi me parece bien, es más que pongan TVG, Canal Sur, Telemadrid, ETB, y TV3 yo hago lo siguiente, las sintonizo y como en el caso de TV-3 las elimino de la programación como no las entiendo, pero si entiendo el Valenciano pues fuera y ya esta. Uno es libre que quieres verla pues dejala que no quieres verla quitala como hago yo y punto. Que ganas de marear la perdiz

    ResponderEliminar
  6. Ya salio un valenciano renegado. Ya tardaban

    ResponderEliminar
  7. Ultimas noticias, segun estudios Catalanes, Colom era de una familia burgesa Catalana. Aun no se ha encontrado escritos sobre esto, aunque estoy seguro que saldran.
    Entonces deduciendo America podria ser reclamada como provincia de Vilanova y la Gertrud. Y por ende Obama es Catalan y no americano.
    Ademas se esta estudiando la posiblidad de que algunos simbolos y expresiones chinas tienen mucha semejanzas al Chino, posiblemente esto sea debido a que algunos astrolopitecus de la Vall de Aran, se fueron de vacaciones a Asia y tambien estudian reclamar China TAIPY como provincia de Badalona

    ResponderEliminar
  8. ale ale blaveros!!!

    Si no entens el català pero si el valencià, ho senc, el teu mal no te solucio. Per sort no moriras, tranquil, nomes seras un ignorant tota la teua vida!!
    Per cert, abans que vos surta escuma de la boca, jo em considere un espanyol que viu al País Valencià i parla català, i que no te cap problema en parlar la llengua de Cervantes, Quevedo o Miguel Hernandez. Si tens un complexe degut la teua malaltia, hi ha un lloc on trobaras remei, encara que en el teu cas et costara, es diu ESCOLA!

    Les llengues no depenen del estat, si no de la gent!!

    ResponderEliminar
  9. Ya estan los socialistas como siempre vendiendo ESPAÑA a los nacionalistas trasnochados. Pretenden estos rojos que todos seamos hijos de stalin y romper españa como cuando estaban las taifas de los moros
    me parece muy bien que quiten la basura esa de los polacos esos, alguna vez has escuchado hablar en español en TV3? que se queden sus series de mierda y su basura de programas, yo me quedo con L'Alqueria Blanca y las tertulias de canal 9, ¡ahi si que se dice la verdad! Y se pueden meter el barça tambien por el ojete,
    ¡Arriba España!
    ¡Ala Madrid!

    ResponderEliminar
  10. La ignorancia es muy atrevida y la manipulacion politica es la sazon.
    En fin gracias a todos estos vendidos nos va asi en Valencia. Gracias a Dios no todos vendemos nuestra tierra y gracias a Dios no todos tenemos una capacidad de inteligencia reducida.
    VIXCA VALENCIA FORA ELS CATALUFOS

    ResponderEliminar
  11. Con esto mi voto a Sr. Camps.
    Aceptara Trajes pero no es un Felon traidor a su tierra.
    Estos Vascos Valencianos jajajajajaj

    ResponderEliminar
  12. puta valencia y puta canal 9

    ResponderEliminar
  13. Dios existe? vaya de lo que se entera uno, y habla valenciano o catalan? con la iglesia hemos topado, avisare a mis hijos pequeños que viene el cura, para que se esconda jajaja
    Es que no te enteras, ser la misma lengua, solo quiere decir eso, que es la misma lengua! seguro que no sabes que es una variante dialectal ¿verdad? ni que son las 'Normes de Castelló'
    ¿vender la tierra? tranquilo, para eso tienes a tito Camps y don carlos que se bastan por si solitos, no necesitan ayuda.

    mira quien es el ignorante, si no sabes ni tu idioma 'vixca' jajajajaja vete al colegio anda.

    ResponderEliminar
  14. ya lo dijo jesucristo cuando vio una catedral:

    'gilipollas hay en todos los sitios. Si quieres hacer algo bien, hazlo tu mismo'

    Que quiten una television esta mal. yo no soy pro catalan ni catalanista, es mas, me caen bastante mal todos los catalanes con su sobervia. pero decir que son dos lenguas me parece una tonteria muy grande. No hay que mezclar churras con merinas.
    De todas formas, aqui se habla creo entender de una television que un gobierno que dice ser democratico ha cerrado para una parte del territorio, solo por motivos politicos. Es una violacion de la libertad de expresion. nadie pone una pistola en la cabeza al que prefiere ver tv3 a canal 9 para que lo haga. Todas las autonomicas deberian verse en toda españa, en lugar de ver esos canales tan malos.
    Una ultima reflexion, si esto lo hubiera echo un dicatdor de un pais cualquiera, o un extremista religioso, que estariamos diciendo? un poco de sentido comun por favor, a todos. No seamos extremistas de un lado u otro.

    ResponderEliminar
  15. Sra. regidora: Crec que voste no sap molt bé on està. País sols es u, anomenat Espanya.
    Nosaltres sempre Comunitat Valenciana.
    Visca València, Visca

    ResponderEliminar
  16. Maria Jose, tant que parles d'emprar bé la nostra llengua i de que si la TV3 és l'única que empra bé la nostra llengua, bla, bla, bla i el que tu no saps és emprar bé la denominació geogràfica correcta de la nostra comunitat. ENS DIEM COMUNITAT VALENCIANA!!!! per si no t'has assabentat i res de país valencià.

    Aci l'únic país que existix és ESPANYA, però per culpa del teu cap ZP, de la teua amigueta LA PAJIN i d'eixos amiguets nacionalistes, millor dit nacionalistos, que teniu, no se si ens va a quedar molt d'ell en peu si no vos tirem prompte al carrer.

    ResponderEliminar
  17. De fills de puta feixistes el món és ple.
    I de botiflers, no cal parlar-ne.
    "Gràcies" PSOE per haver rebutjat la ILP per la "Televisió sense fronteres".
    Ens veiem a les urnes.

    ResponderEliminar
  18. Valencià de carrer18 de febrero de 2011, 16:29

    Que ara vinga el PSOE a defensar TV3 no m'ho trague. Sense la participació necessària del PSOE ara no passaria açò. Tant ha fet el PSOE com el PP per censurar una televisió pública i de qualitat. EL PSOE va votar en contra per a que no es debatira la Iniciativa Legislativa Popular per a que totes les televisions autonòmiques es veren en tot l'Estat. Cert és que el PP podria haver mantingut TV3 tal com estava i tal com manté altres televisions ilegals, com la de Josety, però no ho ha fet perquè el PSOE li ha deixat fer.
    I no cal que parlem de manipulació, que si també és cert que el PP l'ha amplificada i perfeccionada, esta va començar a C9 amb el PSOE de la mà d'Amadeu Fabregat. Lemes com "Aitana fora, volem TV3" són de l'època de Lerma, no de Zaplana. Per algo serà.
    Per tot això el meu vot no serà per al PP, però tampoc per al PSOE, que no el votaré ni per amor "alarte".
    Jo ja he desintonitzat Canal 9 del meu TDT.

    ResponderEliminar
  19. que trist tot el que e llegit als comentaris ,me imagine que sera de una persona en blanc i negre ,si no no eu puc entendre,yo tinc 28 anys i tota la meua vida e vist tv3,ya no vull debatre si es millor o pitjor que c9,(crec que es clar)pero tan li molesta a camps ,cada un que vetja el que vullga i en la llengua que vullga,deixerme elegir,

    ResponderEliminar
  20. si algu se entera de alguna manifestacio o de algo perfavor digaulo que fare el possible per asistir,VOLEM TV3

    ResponderEliminar
  21. VOLEM TV3,UNIMNOS EN CONTRA DE CAMPS..................

    ResponderEliminar
  22. I DE MALEDUCATS I MALPARLATS COM TU TAMBÉ !!!!

    Perque molta ILP i molta televisió sense fronteres, però si no pensem com vosaltres de seguida a faltar al respecte a la gent.

    Clar com vos empara l'anonimat, segur que no sou capaços de posar el vostre nom per a que tot el món sàpia qui es capaç de dir aquetes coses.

    No, no això no que en el anonimat vos sentiu més segurs i aixÍ no saps qui t'ha pegat.

    ResponderEliminar
  23. Anónimo dijo...

    I DE MALEDUCATS I MALPARLATS COM TU TAMBÉ !!!!

    I TU NO USES L'ANONIMAT??????

    ResponderEliminar
  24. Però a vore, no som una societat plural?

    Doncs jo crec que cadascú pot pensar el que vullga i respectar les idees dels altres sense ofendre. Però no, vosaltres no sou així, si no pensen com vosaltres, apa a faltar al respecte al personal !!!!

    Així vos va !!!!

    ResponderEliminar
  25. Si jo tambè he usat l'anonimat, com quasi tots els que escriuen açi, però jo no he faltat al repecte a ningù amb el meu comentari. No creus?

    ResponderEliminar
  26. Si t'has sentit aludit per algo serà. I no, no ho crec, tu també has faltat. Revisa't.

    http://www.facebook.com/event.php?eid=183825254986380

    ResponderEliminar
  27. No, jo no m'he sentit al.ludit, l'única cosa que he fet ha sigut contestar a la teua pregunta i res mes.

    I a mi tambè m'emprenya que lleven el senyal de TV3, per si pensaves el contrari, però no crèc que faltar al respecte siga la millor manera de resoldre-ho

    ResponderEliminar
  28. Aquell que no para d'insultar i ens espera en les urnes, no sé quin partit el representa però em fa por. No obstant, vigila que tots tenim memòria i ara mateix no hi ha cap partit lliure de crítiques.
    El PP ha tancat TV-3

    ResponderEliminar
  29. Vaja, vaja, com està l'ambient i encara falten 3 mesos per a les eleccions!!!! Mare, mare !!!!

    ResponderEliminar
  30. Que trist em sembla la ignorància de la gent. Voleu tindre a la tdt canals com la tienda en casa o a la televisió digital la bbc que un canal que parlen la mateixa llengua que una de les 2 llengües oficials que es parlen aci...

    No hay más ciego que quien no quiere ver, lleveu-vos la vena!!!!!

    ResponderEliminar
  31. No me representa ningun partit, ja fa temps que vaig perdre la confiança en els partits, però no en la democràcia ni en la societat civil. No obstant, he entrat per dir-vos, per si vos interessa, que demà s'ha convocat de manera més o menys expontània i sense intromissions partidistes, una concentració en la Plaça Santa Clara de Castelló a les et de la vesprada.

    ResponderEliminar
  32. Yeeeh, tranqulitat i bons aliments, no mos desperdiguem, que uns insulten i els altres amenacen, i mentrestant els blaveros i els deretxons ofenen la intel·ligència. Per favor, ja sé que el tema és greu i estem tots nerviosos, però lo primer són les formes, que parlar bé no costa una merda.

    ResponderEliminar
  33. http://www.youtube.com/watch?v=3YIAoTLTowE

    ResponderEliminar
  34. http://www.youtube.com/watch?v=4O3e_TAcdhs&feature=related

    ResponderEliminar
  35. Amb el paraigües de la ignorància no es poden amagar tots aquells que no volen TV3 , si a la pluralitat , si a l'enrriquiment cultural , no a la falta de respecte ,no al retall de llibertats ni a l'abús de poder . Mª José som molts els que pensem com tu , Visca la llibertat .

    ResponderEliminar
  36. Yo ponia TV 3 Y la verdad es que sonaba a Polaco. Ahora era Oir Canal 9 y oye se entendia una barbaridad

    VIVA CAMPS VIVA VALENCIA DESPARASITADA DE CATALUFOS
    UN TRAJE NO TODO ARMANI VIVA CAMPS CON UN PAR

    ResponderEliminar
  37. Mateixa Llengua? aqui va una expression en Valencia
    Y UN COJON COJON DE MICO

    ResponderEliminar
  38. CAMPS ES GRANDES Y FABRA SU PROFETA.

    FRENTE DE LIBERACIÓN VALENCIANO.
    MUERTE AL CATALUFO INVASOR

    ResponderEliminar
  39. Cuanto espuñarajo Rojo.
    Cuando no se esta con vosotros somos Fascitas
    PUES VOSOTROS STALINISTAS ROJOS Y MASSONES

    ResponderEliminar
  40. Si el CID Levantara al cabeza
    Valencia ya esta liberada por 3 veces
    Por Jaime I de Aragon
    Por el CID
    Por Francisco Camps

    ResponderEliminar
  41. Que Guay me acabo de enterar que Fascista.
    Es un Honor no pensar como los demas

    ResponderEliminar
  42. QUINA VERGONYA LEGIR TOTS ESTOS COMENTARISSSSSSSSSSSSSSSSSS....D'UN TEMA QUE SIMPLEMENT EL QUE VOL VORE TV3 LA VEU I EL QUE, QUE NO LA VEJA, S'ESTEU INSULTANT I REMONTAN-SE A LA HISTORIA, QUE ES CLAR, CADASCU L'ENFOCA A LA SEUA CONVINENCIA...NO FAREM RES AIXINA...JO NO MÉS VULL REIVINDICAR QUE ME DEIXEN VORE LA TELE QUE ME DONE LA GANA, SIGA EN CATALÀ, CASTELLÀ, ANGLÉS(SEGUR QUE NINGÚ PRPTRESTA SI ENS FIQUEN UNA EMISORA EN ANGLÉS) O COM SIGA. VULL VORE TOM I JERRY I RESULTA QUE SON DIBUIXOS MUTSSSSS

    ResponderEliminar
  43. SÓC LA D'ABANS, OBLIDAVA UN APUNT: LA POLITICA ME DONA ASCO

    ResponderEliminar
  44. jaume I era rei de Valencia, de borriana, de xativa, de arago, de balears, i me pareix que d'un territoti que ara s'anomena catalunya.

    Camps ha alliberat sobretot el ciment, la especulacio i la corrupcio. Per aixo esta encausat als tribunals, igualet que Fabra

    VISCA LA IGNORANCIA I LA MANIPULACIO!! aneu a escola per favor abans d'opinar.

    ResponderEliminar
  45. PARA TODOS LOS LISTOS, QUE LES DAS EL GRADUADO Y SE CREEN DOCTORES, EL NOMBRE OFICIAL DEL TERRITORIO EN EL QUE VIVIMOS ES 'COMUNIDAD VALENCIANA' O 'PAIS VALENCIA'. LOS DOS SON OFICIALES, IGUAL QUE EXISTE EL 'PAIS VASCO' I 'EUSKADI'

    QUE FACIL ES HABLAR EHHH IGNORANTES

    ResponderEliminar
  46. Este dissabte a les set de la vesprada, en la Plaça de la Independència (La Farola) de Castelló, manifestació democràtica a favor de la llibertat de vore TV3.

    ResponderEliminar
  47. Buenas noches. Según fuentes de todo crédito, la presidencia de la Generalitat estudia adquirir tecnología china para evitar la recepción a través de internet de las emisoras de la CCRTV. La segunda opción, según las mismas fuentes, consistiría en elevar la Comunidad unos cuantos metros entre Vinarós y Morella, evitando así la transmisión perniciosa de ondas. No se ha informado de esta opción al gobierno de la Región de Murcia.

    ResponderEliminar